google-site-verification=hDOdfGdIJZ2zQ2DZyZFPmyhFRnm_QViDuN3IZ0C5Lvc

Sähköautojen latausratkaisut yrityksille, kaupungeille ja kunnille

Pienille ja suurille yrityksille, kaupungeille ja kunnille sopivimmat sähköautojen latausratkaisut asiantuntijan avustuksella työntekijöiden sekä asiakkaiden lataustarpeille.

Yritykset, kaupungit ja kunnat

Sähköisenliikenteen yleistyessä myös yrityksen ja kuntien kannattaa huomioida asiakkaisen sekä yrityksen omien ajoneuvojen ja työntekijöiden lataustarpeet. Latausta miettiessä kannattaa ottaa huomioon myös laki, joka velvoittaa latauspisteen asentamisen vuoden 2024 loppuun mennessä monen yrityksen parkkipaikoilla. Latausratkaisuissa kannattaa ottaa huomioon asiakkaiden määrä sekä pysäköimisen pituus, jotta latauksen palvelevat tarvetta mahdollisimman hyvin. Savo Plugin tarjoaa latausratkaisut aina kartoituksesta suunnitteluun ja avaimet käteen toteutukseen asti! Tarvittaessa saatavilla myös asiantuntija- ja konsultointipalvelut.

Asiakkaiden autot

Asiakkaille tarkoitetut latausmahdollisuudet nostavat yrityksen imagoa vihreämmäksi sekä kasvattavat sen haluttavuutta. Sähköautojen latauspisteillä voidaan tehdä kannattavaa liiketoimintaa, mutta erityisesti ne tuovat lisää asiakasvirtaa.
Sähköautoilijat valitsevat majoitus- ja pysähtymispaikkansa pääasiallisesti latausmahdollisuuden perusteella. Latausmahdollisuus helpottaa sähköautoilijoiden matkantekoa ja näin lisäävät majoittujien ja pysähtyvien  määrää. Monissa vuokrauspalveluissa löytyy jo hakuominaisuutena sähköauton latausmahdollisuus. Latausratkaisut voidaan toteuttaa julkisina latauspisteinä esimerkiksi hotelleille ja mökkikylille taikka mökkikohtaisina latauslaitteina.
Urheilu- kulttuuri- ja turistikohteissa latausmahdollisuus helpottaa sähköautoilijan matkantekoa, kun vierailun aikana saadaan autoon lisää virtaa eikä erillisiä latauspysähdyksiä näin tarvita.
Huoltoasemien, ravintoloiden ja kauppojen pihalta löytyvät latausmahdollisuudet ovat tärkeässä roolissa sähköautoilijoiden matkanteossa. Latauspisteet ohjaavat sähköautoilijoita pysähtymään kohteissa, joissa latausta saadaan ruokailun tai kaupassakäynnin aikana.

Yritysten autot

Liikenteen sähköistyminen näkyy henkilöliikenteen lisäksi myös hyötyajoneuvojen käyttövoimassa. Yhä useampi valmistaja tarjoaa sähköisellä voimalinjalla olevia paketti-, kuorma- ja linja-autoja sekä erilaisia työkoneita. Yrityksen onkin hyvä varmistua, että ajoneuvoissa on aina riittävä määrä virtaa seuraavalle päivälle. Järkevästi toteutetuilla latausratkaisuilla on sähköinenliikkuminen helppoa ja edullista.

Työntekijöiden autot

Yhä useammin useammilla yrityksen työntekijöillä on ladattavia autoja ja työsuhdeautoksi valitaan yhä useammin sähkö- tai hybridiauto. Työpaikkalatauksella mahdollistetaan mahdollisimman ison osan sähköllä ajaminen hybridi autoille ja helpotetaan sähköautoilijoiden kulkemista. Aralta on haettavissa myös tukea työntekijöiden lataukseen vuonna 2022.

 

Ota yhteyttä, niin katsotaan tarpeitanne parhaiten palvelevat
sähköautojen latauslaite ratkaisut!

Ota yhteyttä

Paras aika tavoitella on arkisin klo. 8-16.00

Josua Viljakainen

josua@savoplugin.fi
+358 41 3117317