google-site-verification=hDOdfGdIJZ2zQ2DZyZFPmyhFRnm_QViDuN3IZ0C5Lvc

Sähköautojen latausratkaisujen Palvelutarjonta

Toimitamme latausratkaisut niin kotitalouksiin, yrityksille kuin kaupunkien ja kuntien tarpeisiin, vuosien asiantuntevalla kokemuksella.

Kotitaloudet

Savo Plugin tarjoaa monipuoliset latausratkaisut kaikkiin omakotitalo ja mökkikohteisiin. Ratkaisut voidaan myydä koko Etelä-Savon alueella asennettuna tai pelkkinä laitetoimituksina.

yritykset, kunnat ja kaupungit

Pienille ja suurille yrityksille sopivimmat latausratkaisut asiantuntijan avustuksella niin työntekijöiden, sekä asiakkaiden lataustarpeille, kuin yrityksen autoille

Taloyhtiöt

Kaikenkokoisille taloyhtiöille latauskartoitukset ja latausratkaisut edullisista hidaslatausratkaisuista keskinopeisiin vaihtoehtoihin, paikallisilla mittaroinneilla tai operoinnilla.

Savo Plugin Oy on Etelä-Savon palvelevin latausratkaisuasiantuntijasi!

Savo Plugin Oy on mikkeliläinen sähköautojen latausratkaisuja tarjoava yritys. Tarjoamme ratkaisut aina yksittäisestä latausasemasta isompiin järjestelmiin, niin kotitalouksille, yrityksille kuin taloyhtiöille, koko Etelä-Savon alueella.

Latausratkaisut voidaan toteuttaa avaimet käteen periaatteella aina tarvekartoituksesta ja suunnittelusta lähtien, pelkkinä laitetoimituksina tai konsultointipalveluna asiakkaan tarpeen mukaan.  Tavoitteenamme on tarjota kustannustehokkaita ja tulevaisuudessakin toimivia latausratkaisuja, joilla mahdollistetaan sähköinen liikenne Etelä-Savossa! 

Ota yhteyttä

Josua Viljakainen
+358 41 3117317
josua@savoplugin.fi

Paras aika tavoitella on arkisin klo. 8-16.00